Specializarea Tehnologia prelucrării produselor agricole
pentru a vizualiza fişa unei discipline apăsaţi pe denumirea ei
Disciplina | Nr. ore | Nr. credite | sem I | sem II |
---|---|---|---|---|
I. OBLIGATORII | ||||
![]() |
Matematică şi statistică | 4 | 4 | |
![]() |
Chimie anorganică şi analitică | 4 | - | |
![]() |
Chimie organică | 5 | - | |
![]() |
Biochimie | - | 2 | |
![]() |
Chimie fizică şi coloidală | 4 | - | |
![]() |
Informatică aplicată | 4 | - | |
![]() |
Geometrie descriptivă şi desen tehnic | - | 4 | |
![]() |
Biofizică | 3 | - | |
![]() |
Fenomene de transfer | - | 4 | |
![]() |
Chimia alimentelor | - | 4 | |
![]() |
Analiză senzorială | - | 3 | |
![]() |
Practică | - | 3 | |
![]() |
Educaţie fizică | 1 | 1 | |
Total I | 25 | 25 | ||
II. OPŢIONALE | ||||
Pachet I (se va alege o disciplină) | ||||
![]() |
Botanică | 4 | - | |
Conservarea biodiversităţii | ||||
Pachet II (se va alege o disciplină) | ||||
![]() |
Fiziologie vegetală | - | 4 | |
Ecofiziologie aplicată | ||||
Pachet III | ||||
![]() |
Limbă străină (se va alege o disciplină: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană ) |
1 | 1 | |
Total II | 5 | 5 | ||
TOTAL I + II | 30 | 30 | ||
III. DPPD | ||||
![]() |
Psihologia educaţiei | 5 | - | |
![]() |
Pedagogie I | - | 5 |
Disciplina | Nr. ore | Nr. credite | ||
---|---|---|---|---|
sem I | sem II | |||
I. OBLIGATORII | ||||
![]() |
Biochimia alimentului | 4 | - | |
![]() |
Elemente de inginerie electrică | - | 5 | |
![]() |
Microbiologie generală | 5 | - | |
![]() |
Microbiologie specială | - | 5 | |
![]() |
Elemente de inginerie mecanică | 5 | - | |
![]() |
Materii prime vegetale | 5 | 4 | |
![]() |
Materii prime animale | 5 | 3 | |
![]() |
Instalaţii frigorifice şi climatizări | - | 3 | |
![]() |
Operaţii unitare în industria alimentară | 5 | 5 | |
![]() |
Practică | - | 4 | |
![]() |
Educaţie fizică | 1 | 1 | |
Total I | 29 | 29 | ||
II. OPŢIONALE | ||||
Pachet I | ||||
![]() |
Limbi străine (se va alege o disciplină: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană ) |
1 | 1 | |
Total II | 1 | 1 | ||
TOTAL I + II | 30 | 30 | ||
III. DPPD | ||||
![]() |
Pedagogie II | 5 | - | |
![]() |
Didactica specialităţii | - | 5 |
Disciplina | Nr. ore | Nr. credite | ||
---|---|---|---|---|
sem I | sem II | |||
I. OBLIGATORII | ||||
![]() |
Tehnologia laptelui şi a produselor derivate | 5 | 4 | |
![]() |
Tehnologia cărnii şi a produselor din carne | 5 | 4 | |
![]() |
Tehnologie şi control în industria berii şi a distilatelor | 5 | - | |
![]() |
Controlul si asigurarea calităţii alimentelor* | 5 | 5 | |
![]() |
Management | 5 | - | |
![]() |
Marketing | - | 4 | |
![]() |
Managementul calităţii alimentelor | - | 4 | |
![]() |
Politici şi strategii globale de securitate alimentară | 2 | - | |
![]() |
Practică | - | 5 | |
Total I | 27 | 26 | ||
II. OPŢIONALE | ||||
Pachet I (se va alege o disciplină) | ||||
![]() |
Contabilitate | - | 4 | |
![]() |
Etică şi integritate academică | |||
Pachet II (se va alege o disciplină) | ||||
![]() |
Ecotoxicologia produselor alimentare | 3 | - | |
![]() |
Aditivi şi ingrediente în industria alimentară | |||
Total II | 3 | 4 | ||
TOTAL I + II | 30 | 30 | ||
III. FACULTATIVE | ||||
![]() |
Limbi străine | 1 | 1 | |
![]() |
Elemente de dimensionare mecanică şi tehnologică | 3 | - | |
![]() |
Antreprenoriat | - | 3 |