Studii universitare de masterat
AcasaSpecializarea: MANAGEMENTUL CALITĂŢII ŞI SIGURANŢEI ALIMENTELOR
Plan de învăţământ
ANUL I
Nr. crt. | Denumirea disciplinei | Nr. credite | ||
---|---|---|---|---|
Sem. I | Sem. II | |||
DISCIPLINE OBLIGATORII | ||||
1 | Producţii zootehnice alimentare | 8 | - | |
2 | Managementul calităţii | 10 | - | |
3 | Managementul siguranţei alimentelor | - | 10 | |
4 | Merceologie alimentară | - | 10 | |
5 | Protecţia consumatorului | 8 | - | |
6 | Trasabilitatea alimentelor | - | 8 | |
7 | Etică şi integritate academică | - | 2 | |
DISCIPLINE OPŢIONALE (LA ALEGERE) | ||||
8 | Metodologia cercetării ştiinţifice Comunicare organizațională |
4 | - |
ANUL II
Nr. crt. | Denumirea disciplinei | Nr. credite | ||
---|---|---|---|---|
Sem. I | Sem. II | |||
DISCIPLINE OBLIGATORII | ||||
1 | Controlul calităţii produselor alimentare | 8 | - | |
2 | Controlul producţiei agroalimentare ecologice | 8 | - | |
3 | Auditul calităţii | 8 | - | |
4 | Principii de nutriţie umană şi toxicologie alimentară | 6 | - | |
5 | Practică şi activitate de cercetare | - | 30 | |
6 | Elaborarea lucrării de disertație | - | - |