Nr.
crt. |
Facultate |
Departament |
Pozitie |
Funcţie didactică |
Discipline din planul de învăţământ |
Descrierea postului |
1. |
Horticultură |
Ştiinţe exacte |
V/28 |
Asistent universitar |
Ecotoxicologie; Biochimie; Toxicologie
|
în
română |
- |
2. |
Tehnologii horticole |
VI/38 |
Asistent universitar |
Poluarea apei şi solului; Inspecţia şi
legislaţia mediului; Metodologia studiilor de impact; Tehnologiile
cu impact redus asupra mediului; Managementul integrat al deşeurilor;
Reglementări legislative şi tehnici în protecţia mediului;
Aparate şi sisteme de măsură şi control în protecţia
mediului; Monitorizarea şi diagnoza calităţii mediului; Studii
de bilanţ şi impact de mediu. |
în
română |
- |
3. |
VI/39 |
Asistent universitar |
Controlul calităţii produselor de origine
vegetală (2 - legume şi fructe); Materii prime vegetale; Tehnologia
produselor alimentare de origine vegetală 1 (legume-fructe); Tehnologia
produselor horticole |
în
română |
- |
4. |
VI/40 |
Asistent universitar |
Modelare 3D; Proiectare asistată de calculator;
Grafică asistată de calculator
|
în
română |
- |
5. |
Ingineria Resurselor Animale şi Alimentare |
Resurse animale şi tehnologii |
VIII/23 |
Asistent universitar |
Materii prime animale; Zootehnie generală; Tehnologia
creşterii animalelor; Tehnologia creşterii bovinelor; Practică
|
în
română |
- |
6. |
Medicină Veterinară |
Clinici |
X/27 |
Asistent universitar |
Clinică medicală şi prelegeri clinice
pe specii anul IV şi anul V
Internal medicine and clinical lectures by species, anul V
|
în
română |
- |
7. |
X/28 |
Asistent universitar |
Animal biology, anul I; Biologie animala, anul I; Parazitologie
şi prelegeri clinice pe specii, anul III; Parasitology and clinical
lectures by species, anul III
|
în
română |
- |
8. |
Sănătate publică |
XI/25 |
Asistent universitar |
Controlul produselor şi alimentelor de origine
animală; Siguranţa alimentelor; Food Safety |
în
română |
- |