ACTIVITĂŢI
-
Aprecierea tehnică a nutreţurilor
-
Determinarea compoziţiei chimice a nutreţurilor:
- Determinarea umidităţii şi a substanţei uscate.
- Determinarea substanţei organice.
- Determinarea proteinei brute.
- Determinarea grăsimii brute.
- Determinarea celulozei brute.
- Determinarea cenuşii brute şi a substanţelor extractive neazotate(SEN).
- Determinarea prospeţimii proteinelor (continutul in baze usor hidrolizabile sau amoniac liber).
- Determinarea clorurilor.
- Determinarea pH-ului.
- Determinarea nitraţilor şi nitriţilor.
- Determinarea titrimetrică a Ca şi Mg.
- Determinare pesticidelor.
-
Estimarea valorii nutritive a nutreţurilor în diferite sisteme de apreciere
-
Consultanţă de specialitate în domeniul nutriţiei şi alimentaţiei animale
© 2010 USAMV Iaşi ¦ Ultima actualizare: 9 iulie 2010