I. PAC Cadrul general, instituţii şi fonduri europene |
10 |
format pdf |
II. Cadrul instituţional pentru implementarea PAC în România |
6 |
format pdf |
III. Agricultură şi alimente |
8 |
format pdf |
IV. Certificarea agroalimentară în România |
8 |
format pdf |
V. Agricultura şi Mediul Înconjurător |
8 |
format pdf |
VI. Marketingul produselor agro-alimentare |
8 |
format pdf |
VII. Managementul financiar al fermei |
8 |
format pdf |
VIII. Tehnici de comunicare şi metode moderne de consultanţă |
7 |
format pdf |
IX. Tehnologii moderne şi reglementări ale Uniunii Europene în
viticultură
|
12 |
format pdf |
X. Tehnologii moderne şi reglementări ale Uniunii Europene în oenologie,
vinificaţie şi produse vitivinicole
|
13 |
format pdf |
XI. Tehnologii moderne şi reglementări ale Uniunii Europene în cultura
arbuştilor fructiferi şi procesarea fructelor
|
20 |
format pdf |
XII. Tehnologii moderne şi reglementări ale Uniunii Europene în cultura
arbuştilor fructiferi şi procesarea fructelor
|
18 |
format pdf |