|
 |
|
|
|
|
|
Servicii
Cursuri pentru inspectori în siguranţă alimentară
- Durata cursului: 10 de zile a câte 6 ore de curs pe zi;
- Cursul va avea o durată de 60 de ore, grupate în 8 module;
-
Vor fi instruiţi un număr de 40 cursanţi, în 2 serii, fiecare
desfăşurându-se pe durata a 2 săptămâni;
- Fiecare modul va fi realizat de către 2 traineri.
I. Tehnici şi proceduri de control: implicaţii legale ale controlului oficial |
10 |
format pdf |
II. Legislaţia în domeniul hranei animalelor şi produselor alimentare |
10 |
format pdf |
III. Stadii diferite de producţie, procesare şi distribuţie şi posibile riscuri pentru
sănătatea omului, animalelor, plantelor şi protecţia mediului
|
10 |
format pdf |
IV. Evaluarea neconformităţilor cu legislaţia în domeniul hranei
animalelor şi produselor alimentare
|
10 |
format pdf |
V. Proceduri H A C C P |
5 |
format pdf |
VI. Sisteme de management (cum ar fi programe de asigurare a calităţii şi
siguranţei alimentului)
|
5 |
format pdf |
VII. Sisteme de certificare oficială |
5 |
format pdf |
VIII. Planuri de contingenţă în boli emergente |
5 |
format pdf |
|
|
|
|
|

|
© 2010 USAMV Iaşi | Ultima actualizare: 01 octombrie 2012 |
|
|