prima pagină      contact       căutare în site     
 
prima pagină > Tur universitarVă invităm la un "tur universitar"


Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi anunţă deschiderea permanentă a porţilor pentru elevii interesaţi de oferta educaţională propusă de acestă instituţie. Cu alte cuvinte, pentru a nu limita accesul tinerilor în Universitate doar cu ocazia unui singur eveniment gen "Zilele Porţilor Deschise", USAMV propune celor interesaţi un "tur universitar", la cerere. Conceptul nou propus de Universitatea noastră îşi doreşte eliminarea barierelor instituţionale şi deschiderea către cei care vor să devină studenţi ai USAMV Iaşi.

Cu o singură programare telefonică, elevii vizitează obiectivele importante ale instiuţiei şi primesc informaţii referitoare la oferta academică de la persoane abilitate din USAMV.

Programul unei vizite în Universitate cuprinde manifestări inedite şi captivante, printre care amintim:

  • vizualizarea 3D a diverselor obiecte în cadrul Centrului de Vizualizare Avansată - 3D, primul de acest fel din România,
  • vizitarea bibliotecii - una dintre cele mai moderne din spaţiul universitar ieşean,
  • consultaţii demonstrative în clinicile de medicină veterinară,
  • lecţii de peisagistică,
  • vizitarea complexului sportiv: terenuri de fotbal cu gazon artificial şi nocturnă, teren de baschet şi handbal, sala de fitness, terenuri de tenis, balon presostatic.

Tinerii interesaţi să devină studenţi ai Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară vor primi consiliere de specialitate referitoare la orientarea în carieră.
Vizitele pot fi efectuate în funcţie de disponibilitatea tinerilor şi a cadrelor didactice, pentru buna organizare a acţiunii fiind necesară doar o programare telefonică la Departamentul de Promovare şi Imagine.

Pe scurt, oferta academică a USAMV Iaşi se defineşte prin: facultăţi acreditate, domenii de studiu cu impact profesional, atât în România, cât şi în străinătate, calitate în educaţie, performanţă în cercetarea ştiinţifică, mobilităţi europene, cariere de succes, facilităţi şi condiţii de studiu ultramoderne.

Contact

Marilena ŞCHIOPU
Departamentul de Promovare şi Imagine
Telefon: +40 232 407.479
E-mail: promovare@uaiasi.ro
            marilenas@uaiasi.ro

 
 
Copyright © 2022 USV Iaşi | Ultima actualizare: 25 noiembrie 2022

Aleea Mihail Sadoveanu nr. 3, Iaşi, 700490, România
Telefon: 0232 407.407 | Fax: 0232 260.650 | E-mail: rectorat@uaiasi.ro

facebook facebook